Kas

Okulumuzda Öğrenci ve Velilerimize İlkyardım Eğitimi Verildi.

Kas

Öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla lösemili çocuklar haftası kapsamında emek veren Eray Özkan hocamıza, Yeliz Buyurkan hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetin İlanı Programının  hazırlanmasında emeği geçen  ; Ayşe YILDIRIM hocamıza, Esra Nur ALÇAY hocamıza, Eylül BAYDAR hocamıza, Hazan AYDIN hocamıza, Mehmet Fatih METİN hocamıza, Müslüm GAMSIZ hocamıza, Seda BÜYÜKÇİÇEK hocamıza, Serkan KAYNAK hocamıza, Veli Aras YALÇINKAYA hocamıza, Yunus ÖZDEMİR hocamıza, Eray Özkan hocamıza, Eray Yılmaz hocamıza, Mustafa GÜRKAN hocamıza teşekkür ederiz.

23.10.2023 Pazartesi Günü
Saat 14.00
Konferans Salonumuzda
Tübitak Bilim Söyleşileri Yapıldı.

Ekm

5A Dil sınıfı Fen Bilimleri dersi kapsamında "Ayın Evreleri" etkinliğini gerçekleştirdi.

Ekm

13 Ekim 2023 Tarihinde Deprem Tatbikatımızı Gerçekleştirdik.

Ekm

"13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşunun 100. Yıldönümü"nü okul bahçemizde çoşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler.

Ekm

Ahilik Kültür Haftası kapsamında pano hazırlayan Yunus ÖZDEMİR hocamıza teşekkürler.

Hayvanları Koruma Günü için pano hazırlayan Merve SANCAR hocamıza teşkkürler

Ekm

28 Eylül 2023 tarihinde konferans salonumuzda paydaşlarımızı bilgilendirdik.

Haz

19 Mayıs, Atatürk'ün "Bütün ümidim gençliktedir." diyerek koşulsuz inandığı ve "Ey Türk gençliği" diye başlayan hitabesiyle yüreklendirdiği gençlerimizin bayramıdır.

Ara

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 103. Yıl dönümü ilçe programı okulumuz tarafından kutlandı.

Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırladığı programa, Kaymakamımız Sn. Cumali ATİLLA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasan YILDIRIM, Şube Müdürlerimiz, Şehidimizin kıymetli ailesi ve protokolümüz katılmıştır. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Siber zorbalık konusunda farkındalık geliştirme, öğrencilerin ve ailelerinin bilgi ve iletişim teknolojileri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmaları ve siber zorbalıkla mücadele konusunda ortak bir anlayış geliştirmektir. Ortaklarımızla birlikte, siber zorbalıkla mücadele konusunda farkındalık yaratmak, her okulun uygulayabileceği etkin ve verimli bir siber zorbalıkla mücadele eylem planı hazırlamak ve kurumumuz eğitim öğretim kalitesini geliştirmek ve fark yaratmak istiyoruz.Bu amaçla Ulusal Kalite Etiketi başvurumuzu yapmış bulunmaktayız

Kalite Politikası