Mrt

Eray Özkan rehberliğinde öğrencilerimizin Teknoloji ve Tasarım dersi Görsel İletişim Tasarımı ünitesinde hazırlamış oldukları afiş çalışmaları. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü konferans salonunda gerçekleştirildi.

14 Mart Pi Günü Etkinlikleri

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır. Mehmet Akif, İstiklal Marşı´nı kitabı Safahat´a niçin koydurmadığı sorulduğunda "O benim değil, milletimindir." cevabını vermiştir.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nde şubat ayında tüm sınıflarımızda “Anlat Bakalım, Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma, Atasözü/Deyim Resimleme ” etkinlikleri yapıldı. “Atasözü/Deyim Resimleme” etkinliği sonucunda ortaya çıkan resimler okul panolarımızda sergilendi.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Yunus ÖZDEMİR’in  şubat ayı kültürel etkinlikler kapsamında yapmış olduğu “Aileler Yarışıyor Kitap Okuma Yarışması”nda Yazar Recep ÖZKUL’un “Başım Dertte” eserini okuyan öğrenci ve veliler okul konferans salonunda sınava girdiler. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. 6-İ sınıfından Zhasmina ERGASHEVA ve 6-C sınıfından RUKİYE SENA YILDIRIM’ın birinciliği paylaştığı yarışmada #1000TL#lik hediye çekleri ve hediye kitaplar öğrencilere teslim edildi.

Deprem Tatbikatımızı Gerçekleştirdik

Mrt

Sosyal Bilgiler etkinliklerimiz kapsamında öğrencilerimiz ebru sanatını öğrendi.

Şbt

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nde ocak ayında tüm sınıflarımızda “Anlamını Bul, Hatırlatmaca ve Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma” etkinlikleri yapıldı. Hikaye yazma yarışmasında 6/A Dil sınıfında Ecrin GÜZELYURT okul genelinde birinci seçilmiştir.

Okul Sağlığı Yönetim Ekibi Temizlik Personelimize Eğitim Verdi

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimiz Uzman Öğretmenlerimiz Eray Özkan ve Hüseyin Ay rehberliğinde ATO Congresium’da düzenlenen 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı nı ziyaret ederek bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etme imkanı buldular.

Şbt

Teknofest 2024 Başvuruları Başladı.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.teknofest.org/tr/

Şbt

Hepimizin yüreğinde derin izler bırakan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor, kederli ailelere sabır diliyoruz.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.