Ock

Bilim ve spor saati kapsamında okulumuzda satranç turnuvası yapılmıştır.

Ock

Alanında başarılı ve tecrübeli Paralimpik Milli Yüzücümüz Hamit DEMİR tarafından öğrencilere yönelik konferans salonunda motivasyon konuşması yapılmıştır.

Ock

Etkinlik haftasında öğrencilerimiz yeteneklerini bizimle paylaştılar.

Ock

Etkinlik haftasında öğrencilerimiz sevdikleri ve kendileri için önemli olan eşyaları bizimle paylaştılar.

Ock

Etkinlik haftamız kapsamında bilgi yarışmamızı gerçekleştirdik.

Ock

Katılım gösteren bütün velilerimize teşekkürler

Ara

Dilimizi zenginleştirirelim projesine katılım sağlayan öğrencilerimize çeşitli ödüller verildi.

Ara

Milli Mücadelemizin Büyük Önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık Mücadelemizin ve Milli egemenliğin kalbi olan Ankara’ya gelişini çoşkuyla kutladık.

Ara

Okulumuz uzman öğretmenleri Eray Özkan ve Oğuz Kara 8A ve 8B sınıfları ile birlikte sinema etkinliği düzenledi.

Ara

Başkent Millet Bahçesi içerisinde yer alan Sıfır Atık Simülasyon ve Eğitim Merkezi gezimiz.

Ara

Canlıların benzerlik ve farklılıklarına göre sınıflandırılması sosyal etkinliği yapıldı. 5A dil sınıfı

Ara

Teknoloji tasarım dersinde gösterdiği üstün performans ve özverili çalışmalarıyla öğrencilerimizin tinkercad ile 3D tasarım konusunda gelişimine katkı sağlayan Uzman Öğretmen Eray Özkan'a teşekkürlerimizi sunarız. Eray Özkan'ın öğretmenlik anlayışı ve öğrencilerine olan yaklaşımı, sadece ders içinde değil, aynı zamanda genel gelişimlerini destekleyici bir örnek de oluşturuyor.

Uzman Öğretmen Eray Özkan'a, sadece derslerdeki bilgi ve beceri kazanımlarıyla değil, aynı zamanda öğrencilere sunduğu rehberlik ve ilgiden dolayı da teşekkür etmek istiyoruz.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Öğrenci ve Velilerimize İlkyardım Eğitimi Verildi.